TV LIVE
Nga Rajoni
11 June 2024
Kujtimet e qershorit ’99, kur ushtarët e KFOR-it hynë në Mitrovicë

Njëzetepesë vjet më parë në Kosovë hynë trupat paqeruajtëse të NATO-s. Shumë qytetarë dolën në rrugë për t’i takuar, me gjithë faktin se në shumë qytete kishte tensione ndëretnike.

Fatmir Kelmendi dhe shoku i tij, Bashkim Hasani ishin ndër të parët që dolën në rrugë për t’i takuar ushtarët francezë të KFOR-it, të cilët arritën në Mitrovicë më 17 qershor 1999.

Nga ajo ditë jeta për Fatmirin dhe Bashkimin mori kah tjetër. /REL

 Të ndryshme
Më shumë