TV LIVE
Nga Vendi
25 May 2024
Maqedoni, mbi 12 mijë qytetarë këtë fundjavë për pushime në Greqi

Gjatë ditës së djeshme dhe pardjeshme kishte pritje të gjata në vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë. Sipas incizimeve të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore ka pasur kolona të gjata.

Sipas MPB-së, nga ora 10:00 deri 10:00 në mëngjes, në VK Bogorodicë për hyrje në Maqedoni janë paraqitur 3.444 persona.

Gjithsej 12.394 qytetarë janë paraqitur për dalje nga Maqedonia.

Kjo kërkesë e madhe vjen si pasojë e fundjavës së shtuar, përkatësisht e premtja ishte ditë jopune në Maqedoninë e Veriut. Pritje të gjata pritet të ketë gjatë ditës së diel.Të ndryshme
Më shumë