TV LIVE
ShowBiz
14 May 2024
Lumi befason me deklaratën e fundit për Kaderin

Lumbardhi dhe Kaderi kanë qenë shumë të përfolur ditëve të fundit.

Kjo pasi u tha se ka një krizë në lidhjen e tyre.

Mirëpo, Lumi është shprehur se Kaderin e respekton shumë dhe se ka shumë dashuri për të.

“Këtë person e respektoj shumë, dhe kam prap shumë dashuri për të, se dashuria nuk humb”, është shprehur ai.

​​​​​​​Të ndryshme
Më shumë