TV LIVE
Nga Vendi
3 April 2024
Vijnë dy ditë jopune në muajin prill dhe dy në muajin maj

Muaji prill ka dy ditë jo pune për të gjithë qytetarët në vend.

Sipas kalendarit të ditëve jopune, 10 Prilli (e mërkurë), Fitër Bajrami, dita e parë e Bajrami do të jetë jopune për të gjithë qytetarët.

Përveç kësaj dite, për të gjithë qytetarët jopune do të jetë edhe dita e raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, e caktuar për 24 prill, gjegjësisht e mërkurë.

Pas prillit, në muajin maj, ditë jo pune për të gjithë janë:

– 1 maj (e mërkurë), dita e punës

– 6 maj (e hënë), Pashkë, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoksTë ndryshme
Më shumë