TV LIVE
Nga Bota
2 April 2024
Vriten shtatë pjesëtarë të organizatës bamirëse në Gaza

Organizata bamirëse amerikane, World Central Kitchen, ka njoftuar se të paktën shtatë anëtarë të saj janë vrarë në Gaza nga sulmi i Izraelit.

Organizata njoftoi se anëtarët e saj ishin nga Australia, Polonia, Britania e Madhe, një person me dy shtetësi, një nga Kanadaja dhe një nga Palestina.

Kreu i WCK-së, Erin Gore, ka thënë se ky s’është sulm vetëm ndaj organizatës, “por edhe ndaj organizatave humanitare që shfaqen në situatat më të rënda ku ushqimi përdoret si armë lufte”.

Forcat e Izraelit kanë thënë se po e shqyrtojnë rastin.Të ndryshme
Më shumë