TV LIVE
Sport
30 March 2024
Fillojnë punimet për rindërtimin e tërësishëm të fushës në stadiumin “Fadil Vokrri”

 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka njoftuar se kanë filluar punimet për rindërtimin e tërësishëm të fushës në stadiumin “Fadil Vokrri”.
Çeku, thotë se stadiumi do të jetë gati shpejt të përdoret si për ballafaqime vendore ashtu edhe ndërkombëtare.

“Me punë profesionale dhe pa humbur kohë stadiumi do të jetë i gatshëm për ndeshje vendore dhe ndërkombëtare”, shkroi Çeku.

“Konsolidimi i infrastrukturës së futbollit në gjithë vendin është prioritet i yni”Të ndryshme
Më shumë